ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νιόπλιας: "Δεν μπορώ να κάνω σκέψεις γιατί δεν έχω συμβόλαιο"

Νιόπλιας: "Δεν μπορώ να κάνω σκέψεις γιατί δεν έχω συμβόλαιο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Νιόπλιας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σημείωσε πως η δήλωση που είχε κάνει μετά το ματς της Τούμπας βγήκε στην πράξη.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Νιόπλιας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του

Κάνατε μια δήλωση την προηγούμενη αγωνιστική που συζητήθηκε, θεωρείτε ότι δικαιωθήκατε;
"Φυσικά δικαιώθηκα. Είμαι τόσα χρόνια στο γήπεδο που ξέρω ποιος ήταν ο δυνατός μας αντίπαλος. Παίζαμε σε ένα μίνι πρωτάθλημα και έχεις δυο ισοπαλίες , καλύτερα να κάνεις μια νίκη. Αυτό μας στοίχισε γιατί κάναμε καλή προσπάθεια και παίξαμε καλά παιχνίδια. Εκεί που ήμασταν 8-9 τερματίσαμε τέταρτοι. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι και πρέπει να συγχαρώ όλους στην ομάδα τους παίκτες, τους συνεργάτες μου, τον κόσμο που μας δέχτηκε και ελπίζω πάντα να έχει επιτυχίες η ομάδα".

Τι σκέψεις κάνετε για τη νέα σεζόν;
"
Δεν μπορώ να κάνω σκέψεις γιατί δεν έχω συμβόλαιο. Όταν θα υπογράψω θα κάνω. Εγώ ήρθα για τρεις μήνες εδώ".

Θέλετε να μείνετε;
"Είναι πολύ καλή ομάδα δεν το συζητώ απλά πρέπει κάποια πράγματα αν μπορέσουν να αλλάξουν γιατί το πρωτάθλημα δυναμώνει πολύ με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Κανείς δεν επεμβαίνει στην δουλειά μου αλλά θα πρέπει σε επίπεδο ρόστερ να βελτιωθούμε".

Στο παιχνίδι κόπηκαν 2.113 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 9.365 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ