ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπέλιτς: "Άξιζα περισσότερα..."

Μπέλιτς: "Άξιζα περισσότερα..."
INTIME SPORTS

Ο Νίκολα Μπέλιτς δεν θεωρεί πως έδωσε κάποια "απάντηση" στον πρώην προπονητή του Γιώργο Δώνη με την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πάντως ότι άξιζε πέρυσι μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

"Δεν έχω κάτι με τον Δώνη. Απλώς, θεωρώ ότι άξιζα περισσότερα. Εγώ πίστευα και πιστεύω στον εαυτό μου και στην αξία μου και νομίζω ότι έπρεπε να μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής", τόνισε στο "Goal" ο 29άχρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ναι μεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από τον Ατρόμητο (από τον Πανσερραϊκό) αλλά το πρώτο εξάμηνο του 2012 είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Πανθρακικό.

"Σας θυμίζω ότι είχα πολύ καλή παρουσία και πέρυσι πριιν από το πρωτάθλημα, με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ στα φιλικά.

Δεν πειράζει, έκανα υπομονή, δούλεψα σκληρά στην προετοιμασία και αξιοποίησα την ευκαιρία που μου έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιττς.

Θέλω σε κάθε ματς να δικαιώνω τον προπονητή και την ομάδα", πρόσθεσε αναφορικά με την δεύτερη... θητεία του στην ομάδα του Περιστερίου ο Μπέλιτς.

Αναφορικά τέλος, με τους στόχους που έχουν θέσει οι "κυανόλευκοι" φέτος μετά από μία άκρως επιτυχημένη διετία με καλά πλασαρίσματα στη βαθμολογία και συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είπε:

"Προχωράμε βήμα βήμα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, το δείξαμε και με τη Νιούκαστλ, από την οποία αποκλειστήκαμε λόγω ατυχίας και διαιτητή.

Διαθέτουμε πολύ καλό προπονητή με παραστάσεις και πείρα στη Super League και σκοπεύουμε ψηλά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ