ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπαίνει στο χειρουργείο την Τρίτη ο Ντιγκινί

Μπαίνει στο χειρουργείο την Τρίτη ο Ντιγκινί
Ντιγκινί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Τρίτη ο Ντιγκινί με τον επιθετικό του Ατρόμητου ο οποίος φέτος έχει παίξει σε ένα μόλις παιχνίδι να κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην κήλη.

Σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην κήλη θα υποβληθεί την Τρίτη ο Νικολά Ντιγκινί με τον επιθετικό του Ατρόμητου να κάνει την επέμβαση λαπαροσκοπικά.

Ο 28χρονος Γάλλος αν και αποκτήθηκε για να αποτελέσει τη νούμερο ένα επιλογή στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Περιστερίου δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα καθώς έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι.

Στον Ατρόμητο πιστεύουν ότι μετά και απ' αυτή την επέμβαση θα απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις και ο παίκτης θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Κορακάκη βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα του.

Εν τω μεταξύ στην πρώτη της νέας σεζόν που έγινε την Κυριακή παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος πριν από τη έναρξη της προπόνησης έδωσε τις ευχές του στους παίκτες για να έχουν υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πολλές επιτυχίες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ