ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπαίνει στις προπονήσεις και ο Φυτανίδης

Μπαίνει στις προπονήσεις και ο Φυτανίδης
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Φυτανίδης αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με το Λεβαδειακό.

Στη Λιβαδειά είναι ο επόμενος αγώνας για τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και οι παίκτες της ομάδας φουλάρουν για να είναι έτοιμοι στον αγώνα της Βοιωτίας, προκειμένου να διεκδικήσουν τους τρεις απαραίτητους βαθμούς στην προσπάθεια αναρρίχησης στον πίνακα.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να έχει άμεσα στο "οπλοστάσιό" του τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο Ελληνας αμυντικός πέρασε με επιτυχία τα απαραίτητα τεστ χωρίς ενοχλήσεις γεγονός που θα του επιτρέψει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Πάντως, δεν είναι σίγουρο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή (3/1). Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα. Η προπόνηση διεξήχθη στον Ασπρόπυργο, ενώ το επόμενο διήμερο θα γίνουν οι επίσης οι προπονήσεις στο ίδιο προπονητικό γήπεδο.

Εξάλλου, "η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου και ένθερμου φιλάθλου της ομάδας μας Αντώνη Μπέλλου. Η κηδεία του έγινε σήμερα στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου και η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ