ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μοναδικό πρόβλημα ο Καραγκούνης

Μοναδικό πρόβλημα ο Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ατρόμητο για τη δεύτερη φιλική νίκη επί Βουλγαρικού εδάφους. Μοναδικό πρόβλημα για τον Μπάγεβιτς ο Καραγκούνης που ανέβασε πυρετό

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ατρόμητο μετά και την δεύτερη φιλική νίκη επί Βουλγαρικού εδάφους. Μάλιστα, η νίκη επί της ΤΣΚΚΑ Σόφιας που αναδείχθηκε πέρσι δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας ανέδειξε τη "φιλοσοφία" που θα έχει η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της Κυριακής στο Πράβετς είχε μόνο πρωινή προπόνηση. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για περίπου μία ώρα στο φιλικό έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν πιο έντονα.

Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Θανάσης Καραγκούνης που "ανέβασε" πυρετό και αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.

Το απόγευμα οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν ενόψει της Δευτέρας που περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

Τέλος, την Κυριακή αναχωρεί από το Πράβετς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος παρακολούθησε τα δύο φιλικά παιχνίδια με Λίτεξ και ΤΣΣΚΑ μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την άψογη πορεία της προετοιμασίας.

Μαζί του θα αποχωρίσουν ο αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μπαταγιάννης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Βασίλης Μπέτσης και Βασίλης Καρακατσάνης αλλά και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ