ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μήτρογλου: "Αυτή η ομάδα έχει αρχ*****!

Μήτρογλου: "Αυτή η ομάδα έχει αρχ*****!
INTIME SPORTS

Την μεγάλη τους επιθυμία τους να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό και να πάρουν το Κύπελλο με τον Ατρόμητο εξέφρασαν οι Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Τάτος. Διαβάστε αναλυτικά.

Από τη στιγμή που Ολυμπιακός και Ατρόμητος πήραν τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το μόνιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη της φίλαθλης κοινής γνώμης είναι το εξής: "Θα ενισχύσουν την ομάδα του Γιώργου Δώνη στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό της ιστορίας της";

Ερώτημα που φυσικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δύο Έλληνες άσοι αγωνίζονται δανεικοί στον Ατρόμητο από τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται στο τέλος της σεζόν να επιστρέψουν στο μεγάλο λιμάνι.

Για τον Μήτρογλου και τον Τάτο όμως δεν υφίσταται το παραμικρό θέμα, καθώς με συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα "Sportday" ξεκαθάρισαν πως θέλουν πάρα πολύ να παίξουν στον μεγάλο τελικό και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να οδηγήσουν τον Ατρόμητο σε μία ιστορική επιτυχία μέσω της κατάκτησης του τροπαίου.

"Το μόνο που ξέρω είναι πως θέλω να παίξω και να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτό σκέφτομαι. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε έναν τελικό. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θέλει.

Θα δούμε τι θα γίνει αλλά εγώ θέλω να παίξω", τόνισε ο "πιστολέρο" της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, Κώστας Μήτρογλου, υπογραμμίζοντας πως δεν φοβήθηκε ποτέ ότι ο Ατρόμητος δεν θα προκρινόταν στον τελικό.

"Δεν το πίστεψα ούτε στιγμή. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας. Είμαστε καταπληκτική ομάδα, έχουμε δουλέψει για αυτές τις επιτυχίες και ήμουν σίγουρος ότι θα φεύγαμε από την Τρίπολη από την πρόκριση.

Παίζαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας αλλά εγώ δεν αγχώθηκα καθόλου, ούτε λεπτό. Γιατί ξέρω την ομάδα μου. Δείξαμε αρχ****... Αυτή η ομάδα έχει αρχ****. Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο γιατί είναι η αλήθεια".

Όσο για το τι επιθυμεί ο Κώστας Τάτος ενόψει του μεγάλου τελικού της δεύτερης τη τάξει ελληνικής διοργάνωσης, ιδού η απάντησή του:

"Φυσικά και θέλω να παίξω. Έπαιξα πέρυσι σε τελικό και η αίσθηση είναι καταπληκτική. Κάθε ποδοφαιριστής θέλει να παίξει σε τέτοιο παιχνίδι", υπογράμμισε ο μέσος του Ατρομήτου, ο οποίος ερωτηθείς για το αν μπορεί η ομάδα του να κάνει όνειρα ακόμα και για πρωτιά στα πλέι οφ απάντησε:

"Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας. Είμαστε οι πρώτοι που γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Και πως βρισκόμαστε σε έναν πολύ σοβαρό και οργανωμένο σύλλογο που όλα λειτουργούν άψογα. Τίποτα δεν είναι απίθανο".

Διαβάστε για την πορεία του Ατρομήτου μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ