ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέχρι το τέλος του μήνα οι ανανεώσεις

Μέχρι το τέλος του μήνα οι ανανεώσεις
Λαζαρίδης Ιγκλέσιας INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Δύσκολα θα παραμείνουν όλοι.

Αρκετά από τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών (και βασικών) που παίζουν στον Ατρόμητο ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως είναι λογικό ανταγωνιστικές ομάδες τους... καλοβλέπουν.

Η αλήθεια είναι πως οι συζητήσεις ουσίας με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους έχουν καθυστερήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ομάδα του Περιστερίου έχει μείνει πίσω.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι το τέλος του μήνα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις όσον αφορά το ρόστερ.

Σε ποιους παίκτες δηλαδή θα γίνουν βελτιωμένες προτάσεις και ποιοι θα πρέπει να αποδείξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν πως αξίζουν ένα νέο συμβόλαιο.

Βέβαια και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ακούν και διαβάζουν για ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τους ίδιους (ΑΕΚ, Παναθηναϊκος, ΠΑΟΚ, προτάσεις από την Ιταλία κυρίως και την Γερμανία), οπότε δεν αποκλείεται το μέλλον ορισμένων να έχει ήδη κριθεί.

Στον Ατρόμητο πάντως ποντάρουν πολλά στο γεγονός πως η ομάδα τους είναι... "τράπεζα" στο θέμα των πληρωμών, στοχεύει στη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και οι παίκτες είναι συναισθηματικά δεμένοι με τον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2014 τελειώνουν τα συμβόλαια των: Θανάση Καραγκούνη, Ματίας Ιγκλέσιας, Στάθη Ταυλαρίδη, Νίκος Λαζαρίδης, Μιχάλης Σηφάκης, Τάσος Καραμάνος, Εδουάρδο Μπρίτο και Πίτου Γκαρσία.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ