ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα και ο Φυτανίδης

Μέσα και ο Φυτανίδης
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Φυτανίδης έσφιξε τα δόντια και βρέθηκε στην αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ (30/9)

Το πρόβλημα του Σωκράτη Φυτανίδη φαίνεται πως ξεπεράστηκε με αποτέλεσμα ο 29άχρονος άσος να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Καλλονή.

Μιλώντας στο σάιτ της ΠΑΕ ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος τόνισε για τη δύσκολη συνέχεια: "Μπροστά μας έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Καλλονή και Αστέρα", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Ιδιαίτερα η Καλλονή που δεν την περίμενε και κανένας έχει μια πάρα πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της και δεν είναι τυχαίο ότι έχει μαζέψει εννιά βαθμούς. Η εικόνα της σαν ομάδα είναι πολύ καλή και είναι εικόνα πειθαρχημένης ομάδας. Αν μπορέσουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια να πάρουμε το απόλυτο των βαθμών θα μπορέσουμε να πούμε ότι θα κάνουμε μια εξίσου πολύ καλή πορεία όπως και πέρσι".

Αναλυτικά η αποστολή

Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Φάμπιο, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Γεωργίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ