ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μελομακάρονα παραγωγής Ατρομήτου!

Μελομακάρονα παραγωγής Ατρομήτου!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έφτιαξε τα δικά της μελομακάρονα για να τα προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Η ΠΑΕ Ατρόμητος κορυφώνει τις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο του συλλόγου.

Μετά την προσφορά με τις 500 γαλοπούλες και ενόψει της επίσκεψης στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" Περιστερίου ετοίμασε τα δικά της μελομακάρονα για να τα προσφέρει ως μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Έτσι, την Τρίτη (18/12) η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Κάτια Κοξένογλου και η Υπεύθυνη Γραμματείας Χριστίνα Μοσχονά αποχωρίστηκαν για λίγο τις καθημερινές υποχρεώσεις τους στο γραφείο.

Έβαλαν την ποδιά κι έφτιαξαν μελομακάρονα made in... Atromitos τα οποία θα δώσουν με όλη τους την αγάπη στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" Περιστερίου "Από Καρδιάς" μαζί με τις 500 γαλοπούλες!

Η συνταγή για τα μελομακάρονα μπορεί να είναι απλή, όμως για την παρασκευή τους ήταν απαραίτητη η παρουσία του Σεφ του αθλητικού κέντρου Θανάση Κοντολάτη και της μαγείρισσας Άρτεμις Τάρταρη!

Η επίσκεψη του Ατρομήτου στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" θα γίνει την Τετάρτη (19/12) στις 11.00 και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα εκπροσωπήσουν οι Βαγγέλης Νάστος, Τάσος Καραμάνος, Θανάσης Καραγκούνης, Σωκράτης Φυτανίδης και Κώστας Γιαννούλης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ