ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον Πλατανιά

Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον Πλατανιά
Δημούτσος INTIME SPORTS

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν οι παίκτες του Ατρομήτου στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στη μνήμη του Γιώργου Χατζή. Μοναδικό πρόβλημα ο Μπάλλας για τον Αναστόπουλο

Με μια προπόνηση το Σάββατο (19/1) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιστερίου (15.00) και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Χατζή.

Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας του Περιστερίου αναμένεται να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Παναγιώτη Μπάλλα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώθηκε ότι τον αγώνα με τον Πλατανιά θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της Άντερλεχτ και της Μπριζ.

Τέλος, μια ακόμη πολύ όμορφη εμπειρία έζησε η αντιπροσωπεία της ομάδας του Ατρομήτου που βρέθηκε στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Πλατανιά.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν του παίκτες με αγάπη, μαζί με τους δασκάλους τους, έκαναν τις ερωτήσεις τους, είπαν ότι "ο Ατρόμητος είναι η καλύτερη ομάδα" και πήραν αφίσες και αυτόγραφα από τους Βέλιμιρ Ράντμαν, Αντώνη Αθανασίου, Παναγιώτη Μπάλλα οι οποίοι αποθεώθηκαν.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ