ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με απόντα τον Μπρίτο

Με απόντα τον Μπρίτο
INTIME SPORTS

Με μοναδικό απόντα τον Μπρίτο, ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Διαβάστε την αποστολή.

Ο Μπρίτο είναι ο μόνος παίκτης που θα απουσιάσει από την αποστολή του Ατρομήτου στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. με τον Ελίνι Δημούτσο να βρίσκεται μεταξύ των εκλεκτών του Γιώργου Παράσχου.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Φάμπιο, Καραμάνος, Γεωργίου, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Τάτος.

Την αποστολή θα την συνοδέψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός. Παπασπύρος και Λημνιός θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20 η οποία αύριο στις 12.00 θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

*Η ομάδα Κ17 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στη Λέσβο την Καλλονή με στόχο τη δεύτερη νίκη της. Η ομάδα Κ15 θα δώσει αύριο (Σάββατο) φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Νταμάρι».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ