ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Ντιγκινί κόντρα στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ντιγκινί, Μουνάφο EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι είδε τον Νικολά Ντιγκινί να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε και τέθηκε στην διάθεση του για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα πλην του μονίμως απόντα το τελευταίο διάστημα, Γιώργου Μανούσου, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Ατρόμητος.

Ο Αυστριακός τεχνικός, Νταμίρ Κάναντι, είδε και τον Ντιγκινί που το προηγούμενο διάστημα ήταν αμφίβολος να προπονείται κανονικά τη Κυριακή και τέθηκε στην διάθεση του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πλην του Μανούσο εκτός έμειναν και οι νεαροί Βασιλείου, Στρούγγης και Λαζαρίδης.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Χατζηισαίας, Κυριακίδης και Γιαννούλης".

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ