ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη λογική"

Κορακάκης: "Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη λογική"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κορακάκης στις δηλώσεις του στάθηκε στις λεπτομέρειες που στέρησαν τη νίκη στον Ατρόμητο κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Τι είπε για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό:

"Ερχόμασταν από δύο άτυχα αποτελέσματα και είπαμε ότι πρέπει να παλεύουμε τα επόμενα παιχνίδια. Σήμερα το κάναμε, ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Η νίκη δεν ήρθε για δύο λόγους: ο πρώτος ήταν η ολιγωρία στη φάση του γκολ και ο δεύτερος ότι είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη και οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που μας τη στέρησαν.

Με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν, σίγουρα θα έρθουν κάποια παιδιά. Δεν είναι εύκολο γιατί ο Ιανουάριος είναι πάντα δύσκολος μήνας για μεταγραφές".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από ένα ημίχρονο για Λεβαδειακό και Ατρόμητο, στο 1-1 της Λιβαδειάς
Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 17ης αγωνιστικής της Super League
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ