STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Από ένα ημίχρονο για Λεβαδειακό και Ατρόμητο, στο 1-1 της Λιβαδειάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο ημίχρονο με τέρμα του Λε Ταλέκ, ο Λεβαδειακός βρήκε λύση στον γρίφο του γκολ με τον Γιουσούφ και το τελικό 1-1 στη Λιβαδειά κρίνεται δίκαιο για τις δύο ομάδες.

Προερχόμενοι από άσχημα αποτελέσματα μπήκαν στην μεταξύ τους αναμέτρηση Λεβαδειακός και Ατρόμητος στη Λιβαδειά, ψάχνοντας την ανάκαμψη τους σε βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Μεντί, Μοσχονάς, Χατζηλάμπρος, Σενκά, Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί και οι διεθνείς Σίλβα, Ζεζινί, ήταν οι πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Χριστόπουλος, που άφησε τελικά εκτός 18άδας τον Σουμπίνιο.

Από ένα ημίχρονο για Λεβαδειακό και Ατρόμητο, στο 1-1 της Λιβαδειάς

Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Ντιγκινί αλλά και οι Μπίτολο, Κεϊτά που δεν υπολογίζονται πλέον, ήταν οι παίκτες που δεν είχε την διάθεση του ο Γιώργος Κορακάκης, που προχώρησε κάμποσες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα.

Από ένα ημίχρονο για Λεβαδειακό και Ατρόμητο, στο 1-1 της Λιβαδειάς

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι, το πρώτο οι φιλοξενούμενοι και το δεύτερο οι γηπεδούχοι, με το τελικό 1-1 στη Λιβαδειά να κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Βρήκε γκολ και βαθμό ο Λεβαδειακός

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (ΕΠΣ Σερρών)

Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών), Βασίλειος Νικολακάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (83' Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66' Γιουσούφ), Καψάσκης (66' Μαχαίρας), Καλτσάς, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80' Κυριακίδης), Ούμπιδες, Λημνιός (88' Βασιλείου), Πλατέλλας (67' Τόνσο), Λε Ταλέκ.

Γκολ: 73' Γιουσούφ / 10' Λε Ταλέκ

Κάρτες: 24' Καψάσκης / 56' Λε Ταλέκ

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που μπήκε στο παιχνίδι ορμητικά, με διάθεση να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάξει ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε προβάδισμα νίκης στην μάχη με τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι μέσα από στημένες φάσεις ή ψάχνοντας τον Μάντζιο προσπάθησαν να φτάσουν σε θέση βολής, με τον Λάτσι να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Ατρόμητος έχοντας πολλές αλλαγές στη σύνθεση του ήταν εμφανές ότι ήθελε κάποια λεπτά για να βρει τα πατήματα του. Και αφού σε αυτό το διάστημα δεν κινδύνευσε από το καλό ξεκίνημα των Βοιωτών, κατάφερε στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ να βρει γκολ.

Ο Λημνιός από αριστερά έκανε καταπληκτική σέντρα για τον Λε Ταλέκ και ο Γάλλος φορ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ναμάσκο για το 0-1 στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι απέκτησε ισορροπία, ο Λεβαδειακός δεν έβρισκε λύσεις δημιουργικά και ο Ατρόμητος αρκούνταν στο να ελέγχει τους χώρους και το τέμπο στον αγωνιστικό χώρο.

Η στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης μετά τα πρώτα 45 λεπτά:

Από ένα ημίχρονο για Λεβαδειακό και Ατρόμητο, στο 1-1 της Λιβαδειάς

Ο Λεβαδειακός με τη λήξη του πρώτου μέρους συμπλήρωνε 452 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να σκοράρει και η λύση στον γρίφο του γκολ κάθε άλλο παρά εύκολη έμοιαζε για τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κουλιμπαλί με φοβερό σε δύναμη σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, με την εικόνα της αναμέτρησης να παραμένει ίδια: οι γηπεδούχοι έψαχναν την ισοφάριση χωρίς να έχουν λύσεις δημιουργικά και οι φιλοξενούμενοι χωρίς ρίσκα αρκούνταν στο προβάδισμα που διατηρούσαν από το 10'.

Ο Χριστόπουλος στο 66' έριξε στο ματς τον Γιουσούφ και αυτός ήταν που μετά από επτά λεπτά συμμετοχής... έλυσε τα μάγια. Από σέντρα του Μιλιάζες ο Μάντζιος κατέβασε τη μπάλα και επιχείρησε να σκοράρει από δύσκολη γωνία, η μπάλα πήρε τροχιά παράλληλα προς το τέρμα αλλά ήρθε ο Γιουσούφ στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει για το 1-1 στο 73ο λεπτό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έξι λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να ρίξει ξανά στο καναβάτσο τους Βοιωτούς αλλά ο Ναμάσκο είπε "όχι" στον Λημνιό. Ο Λεβαδειακός στο τέλος πίεσε για τη νίκη, κέρδισε στημένα αλλά δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί, έτσι το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιάδη έδωσε και το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αυτή του 1-1 με τον Γιουσούφ, μόνο και μόνο γιατί ήταν το πρώτο γκολ του Λεβαδειακού μετά από 480 λεπτά επιθετικής ξηρασίας...

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Σωστά δεν μάσησε σε κάτι πεσίματα στην περιοχή, δεν απέφυγε τα λάθη, όμως σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε την εξέλιξη και πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Λημνιός. Εξαιρετικό ματς από τον νεαρό εξτρέμ, που είχε την ασίστ στο γκολ του Λε Ταλέκ και ταλαιπώρησε αφάνταστα όποιον παίκτη των γηπεδούχων βρέθηκε στο διάβα του. Με μεγάλη γκάμα κινήσεων, τεχνική, φαντασία και διαρκή κίνηση στον χώρο, ο Λημνιός ήταν ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η αναμέτρηση της Λιβαδειάς.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το πείσμα του Λεβαδειακού για να φτάσει στην ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι έβλεπαν να πηγαίνει στον βρόντο ό,τι κι αν προσπαθούσαν αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Ο Χριστόπουλος έκανε διπλή αλλαγή στο 66', προχώρησε και σε εσωτερικές και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Κακό το θέαμα συνολικά, κάτι όμως μάλλον αναμενόμενο ανάμεσα σε δύο ομάδες που σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ