ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοξένογλου: "Χτίζουμε το ευρωπαϊκό μας μέλλον"

Κοξένογλου: "Χτίζουμε το ευρωπαϊκό μας μέλλον"

Η Αναπληρώτια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, μίλησε για τη συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων, στην οποία έδωσε το παρών ως εκπρόσωπος της ομάδας του Περιστερίου.

Έχοντας πλέον δύο συμμετοχές στα play off του Europa League ο Ατρόμητος έλαβε μέρος σαν τακτικό μέλος της ECA έχοντας δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που εξέλεξαν πάλι πρόεδρο τη πολύ μεγάλη δόξα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αντιπρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Καρλς Χάινς Ρουμμενίγκε.

Τον Ατρόμητο εκπροσώπησε η Κάτια Κοξένογλου, η οποία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Χτίζουμε το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικό που έπειτα από δύο διαδοχικές παρουσίες στα play off του Europa League, ο Ατρόμητος κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους μεγάλων σωματείων της ηπείρου μας γιατί οι αποφάσεις που λαμβάνει η ECA μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου", είπε η κ. Κοξένογλου με αφορμή την ισότιμη θέση που πήρε ο Ατρόμητος και συνέχισε:

"Μεταξύ μας τα κλαμπ συμφωνήσαμε να έχουμε τακτική επικοινωνία γιατί θα ανταλλάσσουμε απόψεις που θα ενισχύουν τα ίδια τα σωματεία. Επιπλέον για τη χώρα μας είναι ιδιαίτερα τιμητικό που μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ECA εξελέγη ο κ. Θόδωρος Γιαννίκος. Είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με το χρώμα της ομάδας του αλλά με το γεγονός ότι με την παρουσία του θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ