ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λαχτάρα με Καραγκούνη

Λαχτάρα με Καραγκούνη
INTIME SPORTS

Στην Ρόδο παραμένει η αποστολή του Ατρόμητου εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί. Στο νοσοκομείο ο Καραγκούνης.

Μπορεί ο Ατρόμητος να πήρε την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο παραμένει αποκλεισμένος στο νησί της Ρόδου.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν έχουν επιτρέψει στο αεροπλάνο να πετάξει για την Αθήνα, κάτι που λογικά θα γίνει αργότερα το απόγευμα.

Σε περίπτωση πάντως που η αποστολή του Ατρόμητου δεν καταφέρει να πετάξει για την πρωτεύουσα ούτε και την Παρασκευή, δεν αποκλείεται η ΠΑΕ να καταθέσει αίτημα αναβολής του αγώνα για την Κυριακή.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο Θανάσης Καραγκούνης λιποθύμησε στο ξενοδοχείο όπου μένει η αποστολή, καθώς δεν ένιωθε καλά. Ο νεαρός άσος πήγε στο νοσοκομείο, όμως είναι καλά και αναμένεται να επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

"Με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του συλλόγου αποφασίσαμε να μην ζητήσουμε εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διότι με την συγκεκριμένη ομάδα έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια επεισόδια τόσο στο Περιστέρι όσο και στο Βόλο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ζητήσει την κατανόηση και τον σεβασμό των οργανωμένων και μη φιλάθλων της σε αυτή την συγκεκριμένη απόφαση και τους καλεί να μην προσέλθουν ούτε μαζικά αλλά ούτε και μεμονωμένα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος με δικές της ενέργειες εξασφαλίζει εισιτήρια σε όλα γήπεδα της χώρας για τους φιλάθλους μας όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, κρίναμε, ότι το συμφέρον του συλλόγου επιτάσσει να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ