ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κανονικά ο Μπρίτο

Κανονικά ο Μπρίτο
Μπρίτο INTIME SPORTS

Κανονικά προπονήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη ο Μπρίτο στον Ατρόμητο. Ατομικό ο Πίτου Γκαρσία. Επιστολή των παλαιμάχων στην ΠΑΕ

Mε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο ολοκλήρωσαν την Μεγάλη Πέμπτη οι παίκτες του Ατρομήτου τον κύκλο της προετοιμασίας τους ενόψει του Πάσχα.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έμειναν ελεύθεροι και θα επιστρέψουν πάλι τη Δευτέρα στις προπονήσεις. όσον αφορά το πρόγραμμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Μπρίτο προπονήθηκε κανονικά, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Πίτου Γκαρσία.

Στο μεταξύ επιστολή στην ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε το Σωματείο Παλαιμάχων παικτών για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Η επιστολή αναφέρει: " Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων και όλοι οι παλαίμαχοι θέλουμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, τον προπονητή κύριο Γιώργο Δώνη, τους βοηθούς του, τον Τεχνικό Διευθυντή, τον Γενικό Αρχηγό, το ιατρικό επιτελείο, το φροντιστή και όλους αυτούς που δουλεύουν για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Ατρόμητος οδεύει στο δρόμο της εξέλιξης, της προοπτικής και της προόδου. Εξέλιξη που την έχει δείξει μέχρι σήμερα με την συμμετοχή του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2006-07, την συμμετοχή του για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2010-11 και φέτος με τη δεύτερη συμμετοχή στον τελικό του ίδιου θεσμού.

Αυτές οι επιτυχίες της ομάδας μας οφείλονται στον καταξιωμένο πρόεδρο μας που από την πρώτη στιγμή τίμησε την ιστορία του Ατρόμητου. Σας ευχαριστούμε, μας έχετε κάνει υπερήφανους που ανήκουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου".

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο ταμίας Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο γενικός γραμματέας Καίσαρας Τισριμιάγκος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ