ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπανό και Αγγελόπουλο

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπανό και Αγγελόπουλο
Σπανός INTIME SPORTS

Ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης άκουσε τις απολογίες των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου και αποφάσισε να μην τους επιβάλει κανέναν περιοριστικό όρο.

Την Τρίτη (5/5) οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκη Φύσσα, που είχε καταθέσει ότι ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, δέχθηκε παρέμβαση να μην χρησιμοποιηθούν πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό οι Κατσουράνης, Κιβρακίδης, Ναπολεόνι και ο Πίτου Γκαρσία.

Ο Γιώργος Ανδρεάδης δεν επέβαλε κανέναν περιοριστικό όρο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος, ούτε στον τεχνικό της διευθυντή. Ο Σπανός, μάλιστα, κατά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και οι δικοί του άνθρωποι επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν. Αυτό ασφαλώς γιατί ένιωσε ότι κατηγορήθηκε άδικα.

Υπενθυμίζεται ότι κατάθεση υπέρ του Σπανού έκανε την Τρίτη (5/5) και ο παίκτης των Περιστεριωτών, Πίτου Γκαρσία, αλλά και ο νυν γυμναστής της ομάδας και τέως συνεργάτης του Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσσης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ