ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Κανένα θέμα με τον Καράσκο"

"Κανένα θέμα με τον Καράσκο"
Καράσκο INTIME SPORTS

Μπορεί στην Αργεντινή δημοσιεύματα να θέλουν διάφορους μάνατζερ να εμποδίζουν την μεταγραφή του Καράσκο, στον Ατρόμητο, ωστόσο, δεν ανησυχούν.

Η ομάδα του Περιστερίου είναι μία ανάσα από την πραγματοποίηση της απόκτησης του Μαουρίτσιο Καράσκο, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί (λέγεται για συμβόλαιο δυόμιση ετών).

Παρόλα αυτά στην Αργεντινή δημοσιεύματα θέλουν έναν μάνατζερ να μπλοκάρει την υπόθεση και μάλιστα να σκέφτεται την προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ κατά του παίκτη, του Ατρόμητου και τον εκπροσώπου του παίκτη στην Ελλάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους του Ατρόμητου μας ξεκαθάρισαν πως δεν ανησυχούν, αφού έχουν στη διάθεση τους όλα τα χαρτιά που αποδεικνύουν πως ο παίκτης είναι ελεύθερος.

"Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Εμείς έχουμε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα και προχωράμε κανονικά", μας είπαν αρχικά: "Όπως ξέρετε καμιά φορά πετάγονται διάφοροι μάνατζερ όταν πρόκειται για παίκτη από την Λατινική Αμερική, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι και τον περιμένουμε αύριο (Παρασκευή 23/1)".

Κλείνοντας να πούμε πως ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση με την απόκτηση επιθετικού.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ