ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Κομβικό σημείο το πρώτο μισάωρο"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και τόνισε πως δεν ασχολείται με το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, παρά μόνο με την ομάδα. Τι απάντησε για τον Σκίμπε και την Εθνική ο Αυστριακός τεχνικός.

Ατρόμητος και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Περιστέρι και ο Νταμίρ Κάναντι στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου 30λεπτου, υποστηρίζοντας ότι στοίχισαν δύο βαθμούς στους Περιστεριώτες.

"Για μας σήμερα είναι δύο χαμένοι βαθμοί. Στο α’ ημίχρονο δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά στο β’ ο αντίπαλος μας έκλεισε τους διαδρόμους και δεν κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση που είχαμε επενδύσει και ειδικά στο α’ ημίχρονο αξίζαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ και τον αντίπαλο για αυτή την πολύ καλή αναμέτρηση.

Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας για την υποστήριξη που μας πρόσφεραν και θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας και στη συνέχεια. Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο το πρώτο μισάωρο. Είχαμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και εκεί αξίζαμε να βάλουμε ένα γκολ", τόνισε αρχικά ο Αυστριακός τεχνικός που ρωτήθηκε αν αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και το ματς που ακολουθεί για τον Ατρόμητο στην Τούμπα μπορεί να επηρεάσει τη συγκέντρωση της ομάδας του.

"Όχι, θεωρώ ότι αύριο είναι απλά ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας".

Για την επιλογή του Σκίμπε να μην έχει κάποιον παίκτη του Ατρομήτου στην Εθνική ομάδα:

"Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τις επιλογές ενός πολύ καλού προπονητή, όπως ο κ. Σκίμπε. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του και νομίζω ότι η Εθνική έχει παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, κάτι που κάνει τη δουλειά του πιο δύσκολη".

Για το αν η 1η θέση σημαίνει έξτρα πίεση για τον Ατρόμητο:

"Όχι, δεν εστιάζουμε στην 1η θέση. Έχετε δίκιο, όμως, ότι στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε την παρουσία και τη συγκέντρωση που έπρεπε. Για αυτό το λόγο κάναμε λάθη, ίσως δεν ήμασταν τόσο θαρραλέοι και δεν είχαμε την ίδια επιτυχία των προηγούμενων αγώνων".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ