ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καμαρά: "Εμείς θα νικήσουμε"

Καμαρά: "Εμείς θα νικήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Ανρί Καμαρά πήρε το "όπλο" του ξύρισε το κεφάλι του και μίλησε για σίγουρη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου. Μιχαηλίδης: "Είμαι έξι χρόνια στην ομάδα και θέλω την κούπα".

"Το παιχνίδι δεν είναι 50 - 50, αλλά θα νικήσει ο Ατρόμητος. Μου αρέσει το νούμερο 7 και για τύχη ξύρισα το κεφάλι μου.

Το έχω ξανακάνει εξάλλου και στο παρελθόν. Είναι σημαντική στιγμή για εμένα και για όλους. Νιώθω έτοιμος και είμαι έτοιμος. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι στην ΑΕΚ", είπε ο Σενεγαλέζος επιθετικός στο πλαίσιο των δηλώσεων των ποδοσφαιριστών.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Νάστος τόνισε: "Πολύ μεγάλη μέρα για τη ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι, πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι μεγάλη σημασία έχει η νίκη. Κανένας δεν θυμάται το δεύτερο. Δεν μας ενδιαφέρει το γήπεδο ούτε ο αντίπαλος. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και θα τα δώσουμε όλα. Μακάρι να πάρουμε το τρόπαιο".

Για τον τελικό μίλησε και ο Γιάννης Σκόνδρας: "Είναι όνειρο για εμένα η χρονιά με τον Ατρόμητο και ο τελικός. Ζω το όνειρο μου, δεν έχω να στείλω μήνυμα σε κανένα (εννοεί τον Σκόκο γιατί θα είναι πάνω του) καθώς χρειάζεται συνολική δουλειά. Με τις οδηγίες του προπονητή θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Χρειάζεται τύχη και δίψα, ενώ υπάρχει μεγάλο κίνητρο για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει φαβορί".

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, που έχει παίξει και στην ΑΕΚ, είπε: "Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι σε έναν αγώνα σταθμό και να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Φαβορί δεν υπάρχουν, όποιος αξίζει πιο πολύ θα το πάρει. Είναι πρόκληση για εμάς, μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Είμαι παίκτης του Ατρόμητου και θέλω να πάρουμε το Κύπελλο, τα τελευταία έξι χρόνια παίζω εδώ και θέλω να το πάρουμε".

Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έριξε το μπαλάκι του άγχους στους ...αντιπάλους του: "Ρωτήστε τους παίκτες της ΑΕΚ για άγχος. Το άγχος μας στοίχισε στο πρωτάθλημα, γι αυτό είμαστε έτοιμοι εδώ και καιρό".

Δηλώσεις έκανε και ο Πολωνός Μάρεκ Σαγκανόφσκι: "Είναι σημαντικό παιχνίδι για όλους. Το ματς είναι 50 - 50, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε το Κύπελλο. Θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και αυτός είναι ένας τρόπος για να βρεθούμε στην Ευρώπη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ