ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καλύτερα ο Ούμπιδες

Καλύτερα ο Ούμπιδες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λόγους για να χαμογελά με την πρόοδο του Αργεντινού έχει ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος είδε και όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαράγεβο είναι αυτό που βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Ατρόμητο και η ευχάριστη είδηση αφορά τον Χαβιέρ Ούμπιδες. Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ:

"Με προπόνηση το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης στο Σαράγεβο για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ευχάριστη είδηση αφορά τον Χαβιέρ Ούμπιντες ο οποίος ξεκίνησε, μια μέρα νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, τρέξιμο το οποίο συνδύασε με θεραπεία και πισίνα. Η πορεία της κατάστασης του είναι ικανοποιητική.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Ξεκινάει και η Κ17

Μετά την ομάδα Κ20 που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Γιώργου Κορακάκη, ξεκινάει μεθαύριο την προετοιμασία και η ομάδα Κ17 η οποία έχει επίσης νέο προπονητή, τον Άρη Σαρακηνό. Η πρώτη συγκέντρωση της Κ17 θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών (Νταμάρι)".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ