ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάλεσμα στον "τελικό"

Κάλεσμα στον "τελικό"
INTIME SPORTS

Το διοικητικό συμβούλιο του Ατρόμητου απευθύνει πρόσκληση-κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης (20.30) από την έκβαση της οποίας θα καθοριστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας του Περιστερίου καλεί τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό και δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Σας περιμένουμε! Με μια ζεστή» και ενθουσιώδη κερκίδα και στα ενενήντα λεπτά να βροντοφωνάξουμε «Ατρόμητος» και να εμψυχώσουμε τους παίκτες για την κατάκτηση της νίκης στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα αύριο μας χρειάζεται.

Σας ευχαριστούμε επίσης θερμά για την αγάπη και την συμπαράσταση σας καθ’ όλη διάρκεια της περιόδου 2013-14. Ο Ατρόμητος μαζί με τους φιλάθλους του έχει πολλά ακόμη να πετύχει στο μέλλον».

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τους Νάστο και Ναπολεόνι να σφίγγουν τα δόντια και να τίθενται στην διάθεση του Παράσχου από την στιγμή που δεν υπάρχει η πολυτέλεια για ροτέισον. Οι δυο άσοι μπορεί να μην προπονήθηκαν την Παρασκευή για προληπτικούς λόγους αλλά ο Παράσχος τους συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Οι μόνοι που δεν υπολογίζονται είναι οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος-Λαζαρίδης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ