ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γκουγκούδης για... καλοκαίρι στον Ατρόμητο

Γκουγκούδης για... καλοκαίρι στον Ατρόμητο
Γκουγκούδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπύρος Γκουγκούδης, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, επέστρεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και από το καλοκαίρι, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ατρόμητου.

Επέστρεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Σπύρος Γκουγκούδης (δεξιά στη φωτ.) και θα αποτελέσει την τελευταία της μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο. Ο 26χρονος δεξιός μπακ - χαφ συμφώνησε με τους "κιτρινόμαυρους", στους οποίους θα ανήκει για το επόμενο εξάμηνο.

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3 και η εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε", από το καλοκαίρι και μετά θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ατρόμητου, ο οποίος έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή και έχει σχηματιστεί θετική άποψη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής ανήκει ήδη στην ομάδα του Περιστερίου και απλώς θα παραχωρηθεί για το προσεχές εξάμηνο στην Αναγέννηση.

Ο Θεσσαλός μπακ αγωνίστηκε τη σεζόν 2008-09 στη Δ’ Εθνική με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου. Ακολούθως στον Πυργετό και την τελευταία τριετία στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίο, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ