ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Γεμάτος" με ΑΕΚ στη ρεβάνς ο Ατρόμητος

"Γεμάτος" με ΑΕΚ στη ρεβάνς ο Ατρόμητος
Ατρόμητος, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Ματέι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γεμάτη τη... φαρέτρα ο Ατρόμητος στον επαναλητπικό της Μεγάλης Τρίτης (26/4) με την ΑΕΚ, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σουμπίνιο, Κοντοές και Μπίτολο θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Τραϊανός Δέλλας.

Αντίστροφα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Περιστέρι μετρούν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου κοντράρεται με την "Ένωση" στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τη Μεγάλη Τρίτη (26/4, 18.00), το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Σουμπίνιο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και την Κυριακή (24/4), δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στο γόνατο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί και είναι πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Μπίτολο όσο και ο Κοντοές που "έβγαλαν" προβλήματα μετά το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έχουν και αυτοί ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και υπολογίζονται από τον προπονητής τους, ο οποίος καλείται να χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του στην κρίσιμη ρεβάνς.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: "Αύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών της ομάδας μας για τον αγώνα ρεβάνς της Μεγάλης Τρίτης με την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στο αθλητικό κέντρο κι έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ