ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φυτανίδης: "Δεν αρκεί να παίζεις καλά"

Φυτανίδης: "Δεν αρκεί να παίζεις καλά"
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Φυτανίδης επεσήμανε την ανάγκη να παίρνει τα εντός έδρας ματς ο Ατρόμητος. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Σαρλ Ιτάνζ.

Τα παιχνίδια στην έδρα του θα πρέπει να παίρνει ο Ατρόμητος σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα για να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

" Να παίζεις καλά όπως φαίνεται δεν αρκεί, αφού για ακόμα ένα ματς είχαμε την υπεροχή όπως και στο παιχνίδι με Παναθηναϊκό, αλλά αυτή τη φορά δεν πετύχαμε γκολ. Ελέγχαμε το ρυθμό άλλα αυτό που μετράει είναι το γκολ", δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε καμία καθαρή φάση όπως άλλωστε κι ο αντίπαλος μας. Αν θέλουμε όμως να πετύχουμε κάτι θα πρέπει να κερδίζουμε εδώ στο Περιστέρι".

Ιτάνζ: "Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς"

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της ομάδας, Σαρλ Ιτάνζ δήλωσε: " Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στο τομέα αυτό, γιατί κάναμε πολύ λίγες φάσεις στον αγώνα. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς".

Σκόνδρας: "Κόντρα στην καλύτερη ομάδα"

Ο αρχηγός του Ατρομήτου, Γιάννης Σκόνδρας τόνισε: " Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Πιέσαμε τον Ολυμπιακό όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ σε μία φάση που δεν φαινόταν πως θα γινόταν αυτό.

Αυτό μας πάγωσε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είχα πει και νωρίτερα πως αυτό το ματς θα κριθεί στο γκολ και έτσι έγινε. Αυτό το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε στις αδυναμίες που είχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ και ίσως θα έπρεπε να δουλέψουμε παραπάνω. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει πολλά αυτό που συνέβη σήμερα.

Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ηττηθήκαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Η εμφάνιση ήταν καλή αλλά δεν κρατάμε την εμφάνιση. Προχωράμε κοιτάζοντας την συνέχεια".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ