ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου

Φιλική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To πρώτο φιλικό τεστ της νέας χρονιάς έδωσε ο Ατρόμητος στα Χάνια του Πηλίου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 2-0.

To πρώτο φιλικό τεστ της νέας χρονιάς έδωσε ο Ατρόμητος στα Χάνια του Πηλίου με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα, Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σε ένα ματς που διεξήχθη με ομίχλη και είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Δόθηκε όμως η ευκαιρία στον Γιώργο Παράσχο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας.

Το 1-0 έκανε ο Τάτος με σουτ στο 11΄ύστερα από σέντρα του Γεωργίου. Στο 28’ ο Κούρος σε τετ α τετ και στο 32’ ο Λαζαρίδης με κεφαλιά από κόρνερ του Τάτου δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Η ομάδα διατήρησε σε όλο το α’ ημίχρονο την καθολική υπεροχή και το ίδιο μοτίβο διατηρήθηκε στην επανάληψη.

Δημιούργησε ευκαιρίες με τους Ναπολεόνι, Φάμπιο (δύο φορές), Νάστο και τελικά στο 84’ από μπαλιά του Εγκουέμ στην πλάτη της άμυνας ο Γιαννούλης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 89’ τρομερό σουτ από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες από 30 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Γιώργος Σπανός μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Μπαταγιάννη και το μέλος του δ.σ. Βασίλη Καρακατσάνη.

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει η τελευταία προπόνηση στα Χάνια και ακολούθως η αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ