ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φήμες για επιστροφή Σκόνδρα

Φήμες για επιστροφή Σκόνδρα
Σκόνδρας MOTIONTEAM

Το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα ακούγεται και πάλι για τον Ατρόμητο όμως η περίπτωση του 23άχρονου άσου συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή που πήρε από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ.

Λίγους μήνες αργότερα ο 23άχρονος άσος βλέπει την καριέρα του να μην εξελίσσεται όπως θα περίμενε, αφού έχασε τη θέση του δεξιού μπακ από τον Κίτσιου και μετρά ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Τις τελευταίες δυο μέρες, με αποκορύφωμα τα δημοσιεύματα του Τύπου την Τετάρτη, υπάρχει μία φήμη που θέλει τον Έλληνα αμυντικό να ψάχνει την επιστροφή του στον Ατρόμητο τον ερχόμενο Γενάρη με τη μορφή δανεισμού (όπως ο Τάτος κάποτε).

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη καλή λύση πίσω από τον Κίτσιου ενώ μην ξεχνάμε πως οι υποχρεώσεις είναι αρκετές(παίζει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη).

Και ο Ατρόμητος όμως έχει βρει λύση με τον Σωκράτη Φυτανίδη να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας (τα πηγαίνει εξαιρετικά), ενώ διαθέτει δυο ακόμα λύσεις εκεί (Νάστος, Παπουστογιαννόπουλος).

Έτσι, αν τελικά αποφασίσει να φύγει ο Σκόνδρας και δώσει το ΟΚ ο ΠΑΟΚ, μία λύση θα ήταν η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ όπου βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης. Ακόμα είναι νωρίς πάντως για διάφορα σενάρια, οπότε ας περιμένουμε.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ