ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευχαριστίες σε κόσμο και προετοιμασία για Παναιτωλικό

Ευχαριστίες σε κόσμο και προετοιμασία για Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον κόσμο του για την στήριξη του στο ματς με τον Ολυμπιακό και ζήτησε ανάλογη συμπαράσταση και στα επόμενα ματς. Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κύπελλο.

Ο κόσμος του Ατρόμητου έδωσε δυναμικό παρών την Κυριακή το βράδυ στο Περιστέρι και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να τους ευχαριστήσει με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα.

Μάλιστα μέσω αυτής ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει με ανάλογη θέρμη μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και στα ματς Κυπέλλου αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους μας για την πολύ μεγάλη συμμετοχή στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό αποτελώντας πραγματικά τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας.

Τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστώναρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο Ελλάδας έτσιώστενα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην προημιτελική φάση".

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Χτύπημα στο μετατάρσιο έχει δεχθεί ο Νάστος και χτύπημα στο πέλμα ο Γκαρσία. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το πρωί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή πουθα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Ο Γκαρσία συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αύριο θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την ποινή του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ