ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ετοιμάζεται για την επιστροφή

Ετοιμάζεται για την επιστροφή

Ο Ατρόμητος ολοκληρώνει την Τετάρτη (17/7) την προετοιμασία του στο Πήλιο και επιστρέφει στην βάση του με το μυαλό στα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στην Αγγλία.

Μετά από 13 μέρες κοπιαστικής και αποδοτικής προετοιμασίας η αποστολή του Ατρομήτου ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τα Χάνια του Πηλίου με προορισμό την Αθήνα.

Την Τρίτη (16/7) έγιναν δύο προπονήσεις, ακολουθεί μια προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (17/7) και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα με το μυαλό στο β' στάδιο προετοιμασίας που είναι η σειρά φιλικών αγώνων στην Αγγλία.

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή Γιώργο Παράσχο βλέποντας να έχει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας στη διάθεση του.

Εξαίρεση ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για τον δει ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκος Πισκοπάκης και να κάνει θεραπεία με ενέσεις ώστε να προλάβει την αποστολή για την Αγγλία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές, την Πέμπτη θα μείνουν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν την Παρασκευή το απόγευμα με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ