ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πισκοπάκης: "Σε 1,5 μήνα θα συμμετέχει κανονικά ο Μπάλλας"

Πισκοπάκης: "Σε 1,5 μήνα θα συμμετέχει κανονικά ο Μπάλλας"

Σε 1,5 μήνα θα ξεκινήσει κανονικό πρόγραμμα με τον Ατρόμητο ο Παναγιώτης Μπάλλας, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ατρομήτου Νίκος Πισκοπάκης, μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Μπάλλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τόνισε ότι ο 22χρονος μέσος θα ξεκινήσει τρέξιμο σε δέκα μέρες και σε περίπου 1,5 μήνα θα μπορέσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

" Ο τραυματισμός ήρθε με εντελώς παράδοξο τρόπο. Συμβαίνει ένας ποδοσφαιριστής να χτυπάει έναν συμπαίκτη, όχι όμως ο παίκτης να χτυπάει τον συμπαίκτη του και να έρχεται τέτοιος τραυματισμός.

Έπαθε εγκάρσιο κάταγμα. Ο Ταυλαρίδης τον βρήκε με το γόνατο. Δεν είχε εξωτερικό τραύμα. Χειρουργήθηκε την επόμενη ακριβώς μέρα. Τοποθετήθηκε μία οστιοσύνθεση και σε περίπου δέκα μέρες θα μπορεί να προπονηθεί.

Δεν θα μείνει πίσω από φυσική κατάσταση και σε περίπου 1,5 μήνα θα συμμετέχει κανονικά. Ο κώδωνος είναι να μην πέσει και να μην ξεκολλήσει. Μπήκε και βρήκε την άλλη μέρα το πρωί".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ