ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε ο Καραγκούνης

Επέστρεψε ο Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Ο Καραγκούνης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και επέστρεψε στις προπονήσεις του Ατρομήτου. Αποχώρησε ο Επστάιν για προληπτικούς λόγους

Mε προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε την Τετάρτη (8/2) η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την Κέρκυρα (15.00) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Στα ευχάριστα ήταν πως στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος ο Θανάσης Καραγκούνης που είχε πάρει άδεια δύο ημερών λόγω του τραυματισμού στο μάτι από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ντένις Επστάιν που υποβλήθηκε σε ειδική εξέταση στο πέλμα, πήρε μέρος στο μισό πρόγραμμα της προπόνησης και στην συνέχεια αποχώρησε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη (9/2) η ομάδα του Ατρομήτου θα συνεχίσει το πρόγραμμα των επισκέψεων της στα σχολεία του Περιστερίου και θα επισκεφθεί το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τη Κέρκυρα. Την αντιπροσωπεία παικτών θα αποτελούν οι Κώστας Γιαννούλης, Τάσος Καραμάνος και Αντώνης Αθανασίου.

Επίσης την Πέμπτη θα αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα μέσω του Γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων (17.00-20.00). Την Παρασκευή θα λειτουργήσει από τις 14.00 μέχρι τις 20.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2-4, και 40 ευρώ στη Θύρα 3. Για τον συνοδό του κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5 είναι 10 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ