ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επαφές με Κύπρο για Επστάιν

Επαφές με Κύπρο για Επστάιν
Επστάιν INTIME SPORTS

Ατρόμητος και Απόλλων Λεμεσού είναι σε επικοινωνία με σκοπό τη μεταγραφή του Ντένις Επστάιν στην Κύπρο. Θέλει Παπουλή ο Ατρόμητος, αλλά είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Από τη μέρα που ο Νίκος Αναστόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο έμπειρος τεχνικός. Ένας από αυτούς είναι και ο Φώτης Παπουλής.

Ο 27άχρονος άσος έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο κ. Αναστόπουλος για τα άκρα του Ατρόμητου και η αλήθεια είναι πως έψαξε το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα του Περιστερίου.

Τα πράγματα ωστόσο είναι δύσκολα. Ο Παπουλής πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλων Λεμεσού, έχοντας πραγματοποιήσει 18 εμφανίσεις με 8 γκολ και 3 ασίστ και προσπαθεί να βγάλει την ομάδα του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (κάτι σαν τα δικά μας πλέι οφ), με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο ο Παπουλής δύσκολα θα αποχωρήσει τώρα από τον Απόλλων (έχει διετές κλειστό συμβόλαιο), κι αν συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι με κάποια οικονομική πρόταση ή έστω μία ανταλλαγή ιδιαίτερα συμφέρουσα.

Άλλο Επστάιν, άλλο Παπουλής

Ο Απόλλων Λεμεσού ωστόσο ενδιαφέρεται για τον Ντένις Επστάιν και σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα έχουν γίνει κάποιες αρχικές επαφές ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Το συμβόλαιο του Γερμανού ακραίου επιθετικού είναι ιδιαίτερα υψηλό και στον Ατρόμητο δεν θα έλεγαν όχι αν ερχόταν μία λογική πρόταση (με ποσοστό μεταπώλησης).

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον Επστάιν να μετακομίζει στην Κύπρο.

Στο περίμενε με Σκόνδρα

Όσον αφορά το θέμα του αρχηγού της ομάδας, ακόμα δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση από το Βέλγιο. Στον Ατρόμητο θέλουν να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς το συμβόλαιο του τελειώνει τον Δεκέμβριο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ