ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Πιστεύω στους παίκτες μου"

Δώνης: "Πιστεύω στους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Την υπόσχεση ότι ο Ατρόμητος θα είναι ανταγωνιστικός στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης, με ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Επίσης, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Προσπαθούμε εδώ και πολύ καιρό να εξελίσσεται η ομάδα και να ανέβει κατηγορία ώστε να συγκαταλέγεται στις top ομάδες της χώρας μας.

Αυτό που τονίζω συνέχεια στους παίκτες μου είναι ότι σημασία ποτέ δεν έχει ένα αποτέλεσμα αλλά η διάρκεια. Και αυτό που ζητάμε και θέτουμε ως στόχο είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να μαζεύουμε βαθμούς για να μπορέσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε στα πλέι οφ.

Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία δίκαια διεκδικεί το πρωτάθλημα και κατά συνέχεια το έργο μας είναι πολύ δύσκολο.

Από την άλλη πλευρά πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παικτών μου και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο".

Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι όλοι οι παίκτες, εκτός του Φρανσίσκο Ζουέλα που μετέχει με την Εθνική Αγκόλας στο Κόπα Άφρικα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ