ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Να κερδίσουμε κι ας παίξουμε άσχημα"

Δώνης: "Να κερδίσουμε κι ας παίξουμε άσχημα"
INTIME SPORTS

Η νίκη και όχι η εμφάνιση είναι το ζητούμενο για τον Γιώργο Δώνη στο εντός έδρας ματς του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης (29/1, 15:00). Τι είπε ο Έλληνας κόουτς για την πρόκριση, αλλά και τη συνέχεια.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, περισσότερο όμως για την συμπεριφορά των παικτών του.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων, τόνισε πως παρά την μεγάλη πρόκριση, άπαντες στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο σκέφτονται το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (29/1, 15:00) και δεν πανηγυρίζουν.

"Σίγουρα νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που φθάσαμε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίνοντας πολύ μεγάλη ικανοποίηση στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας.

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει στην ομάδα μου είναι ότι μετά από μια τόση μεγάλη επιτυχία, οι παίκτες μου δείχνουν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, που παίζει ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει σε αυτό το παιχνίδι μόνο η νίκη. Δεν με απασχολεί άμα θα παίξουμε καλά, μέτρια ή άσχημα. Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, σε μια καθοριστική αγωνιστική και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα.

Περιμένω μετά από τη πολύ μεγάλη επιτυχία μας στην Τούμπα, ότι οι φίλαθλοι που μας ακολουθούν πιστά θα είναι σίγουρα πάντα μαζί μας, αλλά πρέπει να ξεσηκωθεί και ο κόσμος που αντί να δει το ματς από την τηλεόραση να έρθει στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα γιατί είναι κάτι που το αξίζει!", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Γιώργος Δώνης.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου θα βρεθούν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» και στην συνέχεια οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

* Σήμερα (Παρασκευή) θα ξεκινήσει από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων η πώληση από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Σάββατο οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 11.00 μέχρι τις 14.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 40 ευρώ στη Θύρα 3.

Για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας (στη Θύρα 5) η τιμή είναι 10 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ