ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διπλή προπόνηση για τους Περιστεριώτες

Διπλή προπόνηση για τους Περιστεριώτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόγραμμα σε ξεχωριστά γκρουπ για άμυνα και επίθεση περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης για τους παίκτες του Ατρόμητου με τον Σα Πίντο να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες.

Ο Σα Πίντο δούλεψε πάνω σε γκρουπ στην προπόνηση της Τετάρτης με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εκγύμναση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα για τους παίκτες της ομάδας του Ατρόμητου. Ο Πορτογάλος το πρωί δούλεψε αρχικά με τους αμυντικούς και τους μέσους και εν συνεχεία με τους επιθετικούς.

Όσο για το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν όλοι μαζί υπό τις οδηγίες του νέου τους τεχνικού ενώ στις απουσίες των Μπρίτο και Γκαρσία προστέθηκαν και αυτές των Ταυλαρίδη, Αγκουαζί που έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

"Δύο προπονήσεις για τους παίκτες περιελάμβανε το σημερινό πλούσιο πρόγραμμα της ομάδας μας.

Νωρίς το πρωί κατέφθασαν στο αθλητικό κέντρο οι αμυντικοί και οι μεσοαμυντικοί οι οποίοι προπονήθηκαν μαζί με τους τερματοφύλακες. Μόλις ολοκλήρωσε το α’ γκρουπ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο το β’ γκρουπ (μεσοεπιθετικοί και επιθετικοί) και προπονήθηκε ξεχωριστά.

Στην συνέχεια όλη η ομάδα γευμάτισε μαζί στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου. Το απόγευμα έγινε η δεύτερη προπόνηση της ημέρας με όλους τους παίκτες παρόντες πλην των Ταυλαρίδη, Αγκουαζί που έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης και των Μπρίτο, Γκαρσία που συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα.

Όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την 7αγωνιστική , έτσι επόμενος αντίπαλος του Ατρόμητου θα είναι ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Το ματς της 6αγωνιστικής με τη Βέροια θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ