ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διήμερο ρεπό έδωσε ο Δώνης

Διήμερο ρεπό έδωσε ο Δώνης
INTIME SPORTS

Ραντεβού ξανά για τη Δευτέρα (28/3) έδωσε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του οι οποίοι αυτό το Σαββατοκύριακο... απολαμβάνουν το ρεπό τους. Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου προετοιμάζεται η Εθνική Πολωνίας.

Τη... σπάνια δυνατότητα να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο εν μέσω αγωνιστικής σεζόν έχουν οι παίκτες του Ατρόμητου, καθώς ο Γιώργος Δώνης μετά την χθεσινή (25/3) απογευματινή προπόνηση τους έδωσε ραντεβού για την προσεχή Δευτέρα.

Με το ξεκίνημα λοιπόν της εβδομάδας θα αρχίσει και η προετοιμασία των κυανόλευκων για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα της 28ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Ενα ματς που μπορεί να θεωρεί και ως πρόβα για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ίδιο γήπεδο.

Ωστόσο οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατρομήτου δεν θα "ξεκουραστούν" καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο θα χρησιμοποιηθούν από την Εθνική ομάδα της Πολωνίας η οποία αντιμετωπίζει την Τρίτη την Ελλάδα.

Η παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην Πολωνία έγινε έπειτα από αίτημα της ΕΠΟ το οποίο έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ