ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν προπονήθηκαν Ιτάνζ, Ράντμαν

Δεν προπονήθηκαν Ιτάνζ, Ράντμαν
INTIME SPORTS

Μόνο τρέξιμο έκανε την Δευτέρα (5/12) ο Ιτάνζ, ενώ ο Ράντμαν πήρε άδεια και ταξίδεψε στην πατρίδα του, καθώς γέννησε η γυναίκα του

Με απουσίες άρχισε την Δευτέρα (5/12) στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Τσαρλς Ιτάνζ έκανε μόνο τρέξιμο και από την Τρίτη (6/12) το πιθανότερο είναι να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Παράλληλα, ο Βέλιμιρ Ράντμαν πήρε διήμερη άδεια και ταξίδεψε στην πατρίδα του για έναν πολύ ευχάριστο λόγο, καθώς πριν από λίγες μέρες έγινε και αυτός μπαμπάς (μετά τον Βαγγέλη Νάστο) καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μάλιστα, η Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ευχήθηκαν ολόψυχα να ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Έτσι, λόγω της απουσίας των Ιτάνζ και Ράντμαν, ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης δούλεψε με τους Καραγκιολίδη, Ραχιώτη και Μπάρκα.

Τέλος, ο Σωκράτης Φυτανίδης που προέρχεται από επέμβαση αρθροσκόπησης έκανε θεραπεία και περπάτημα. Η προπόνηση της Τρίτης (6/12) θα γίνει πάλι στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ