ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Δεν είναι αυτός ο Ατρόμητος που θέλω"

Δέλλας: "Δεν είναι αυτός ο Ατρόμητος που θέλω"
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ατρόμητος δεν είναι αυτές που είχε στο μυαλό του ο Τραϊανός Δέλλας, όπως ο ίδιος υποστήριξε μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Πλατανιά στο Κύπελλο.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας, δήλωσε μετά το 2-1 σε βάρος του Πλατανιά, που χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου: " Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς από δικό μας λάθος. Ο Πλατανιάς ήθελε να πάει το παιχνίδι στο γκολ ή στο 0-0 για να έχουν ελπίδες.

Τα παιδιά δεν πανικοβλήθηκαν και ισοφάρισαν γρήγορα. Φτάσαμε στην πρόκριση με τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος για μας και πρέπει να τον διαχειριστούμε κατάλληλα. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έρχεται ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Ξάνθη".

Για την εικόνα του Ατρόμητου: "Δεν είχαμε ηρεμία. Αντίθετα, είχαμε πολύ νευρικότητα, χάσαμε πολλές μπάλες και έτσι φάγαμε το γκολ. Αυτό έφερε ακόμα περισσότερη νευρικότητα. Η εικόνα αυτή δεν πλησιάζει καν αυτό που έχω στο μυαλό μου για τον Ατρόμητο. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά".

Για την απόδοση του Λε Ταλέκ και τις δύο ασίστ: "Όταν ήρθα, είπα ότι θα δώσω ευκαιρίες σε όλους και πρέπει να τις εκμεταλλευτούν οι παίκτες. Θα έρθουν και άλλα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Αλλά πρέπει να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες για να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ