ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από Δευτέρα στο μυαλό ο Εργοτέλης

Από Δευτέρα στο μυαλό ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει από τη Δευτέρα ο Ατρόμητος, με την ομάδα να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με τον Εργοτέλη. Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί και οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών.

Το ρεπό που τους έχει δοθεί από την τεχνική ηγεσία απόλαυσαν οι παίκτες του Ατρομήτου την Κυριακή.

Από τη Δευτέρα άπαντες επιστρέφουν και το βάρος θα πέσει στην προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Εργοτέλη.

Από την αυριανή προπόνηση μέχρι και την Τετάρτη θα απουσιάσουν οι διεθνείς Φυτανίδης, Δημούτσος, Σηφάκης που θα τιμήσουν το "αστέρι" μας παίρνοντας μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον φιλικό αγώνα με την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ.

Επίσης, απών θα είναι και ο Μπάλλας ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον εκτός έδρας φιλικό αγώνα της Τρίτης με την Ουκρανία.

Εν τω μεταξύ, στον Μανδραϊκό με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε ο Φώτης Καϊμακαμούδης. Ο 20χρονος επιθετικός, διεθνής με την Εθνική Νέων, έχει αναδειχθεί μέσα από τα Τμήματα Υποδομών των Περιστεριωτών και τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε "γεμάτες" συμμετοχές στον Ηλυσιακό και τον ΑΟ Γλυφάδας.

Τέλος η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως αρχηγοί είναι κατά σειρά οι: Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης, Εδουάρδο Μπρίτο.

*Οι αριθμοί στις φανέλες των ποδοσφαιριστών μας είναι οι εξής: Λαζαρίδης (24), Καντούτσης (28), Τζαμάλ (3), Αρκούδας (36), Μπάλλας (16), Τσενάμο (1), Δημούτσος (21), Φάμπιο (32), Φυτανίδης (6), Γκαρσία (26), Γεωργίου (8), Γιαννούλης (18), Γρομητσάρης (35), Ιγκλέσιας (17), Καλλέργης (14), Καραγκούνης (10), Καραμάνος (20), Ναπολεόνι (9), Νάστος (13), Παπαδόπουλος (11), Παπουτσογιαννόπουλος (2), Μπρίτο (7), Σηφάκης (33), Ταυλαρίδης (4), Ούμπιντες (23), Μπάρκας (12).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ