ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ακυρώθηκε η συμφωνία με Ράντμαν

Ακυρώθηκε η συμφωνία με Ράντμαν
INTIME SPORTS

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ατρομήτου πως δε θα μπορέσει να κάνει πράξη την προ ημερών συμφωνία του με την ομάδα του Περιστερίου.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται και πάλι ο Ατρόμητος, αφού ακυρώθηκε η συμφωνία του με τον Βέλιμιρ Ράντμαν. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και τον ενημέρωσε ότι εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα μας, αδυνατεί με μεγάλη του λύπη να φύγει από την πατρίδα του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος κατανόησε το αίτημα του 31χρονου τερματοφύλακα και ως εκ τούτου η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών παύει να ισχύει.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εύχεται στον Βέλιμιρ καλή συνέχεια και σύντομα να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στο μεταξύ, σήμερα υπογράφηκε από την ομάδα μας ο δανεισμός στη Νίκη Βόλου των ποδοσφαιριστών Παπουτσογιαννόπουλου, Καλλέργη, Καντούτση για τον επόμενο χρόνο.

Και οι τρεις παίκτες που αποτελούν περιουσιακά μας στοιχεία θα παρακολουθούνται καθ' όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς από το τμήμα scouting της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε ο αιματολογικός και ιατρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών ενώ το απόγευμα έγινε προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ