ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ζησόπουλος: "Δεν καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση"

Ζησόπουλος: "Δεν καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση"
Ζησόπουλος INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ενώ συμπεριφέρθηκαν άψογα στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μακριά από την εστία τους σύμφωνα με τον Ζησόπουλο.

Δυο πρόσωπα έδειξε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τους Αρκάδες να κρατάνε μακριά από την άμυνα τους στο πρώτο μέρος τους πράσινους αλλά να μην τα καταφέρνουν το ίδιο καλά στο δεύτερο μέρος.

Στην πίεση του Παναθηναϊκού στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε και ο Γιώργος Ζησόπουλος ο οποίος υποστήριξε:

«Ο Παναθηναϊκός κατάφερε για άλλη μία φορά να εκμεταλλευτεί τις δύο, τρεις ευκαιρίες που έκανε στο παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε πολύ καλά, στημένοι καλά μέσα στο γήπεδο και είδαμε στο πρώτο ημίχρονο ότι ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Στο δεύτερο ξέραμε ότι θα πιέσει στα πρώτα λεπτά και εκεί εμείς δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτή την πίεση και δεχτήκαμε το γκολ. Νομίζω όμως ότι και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είχαμε κάποιες καλές αντεπιθέσεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πλέον. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα δύο ματς».

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος δεν δημιούργησαν ευκαιρίες:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, ξέρει να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα αλλά και εμείς όσο ήταν το 1-0 προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι αν αφήσεις χώρο στον Παναθηναϊκό μπορεί να σε σκοτώσει, οπότε με λίγο ρίσκο προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα έχει δείξει ότι ειδικά μέσα στην Τρίπολη είναι πολύ ανταγωνιστική. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να βάζουμε γκολ. Θα κοιτάξουμε με σφιχτή άμυνα και συγκέντρωση να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και από εκεί και πέρα με την ποιότητα που διαθέτουμε να βάλουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε το ματς».

Από την πλευρά του, ο Χουάν Μουνάφο δήλωσε:


«Ο Παναθηναϊκός ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα πάρα πολύ επικίνδυνη. Προσέχαμε πάρα πολύ τα πρώτα 45 λεπτά, αμυνθήκαμε καλά και στην κόντρα κάναμε και κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε ένα γκολ και το παιχνίδι άλλαξε».

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος δεν δημιούργησαν ευκαιρίες:
«Πολλές φορές όταν μια ομάδα πετύχει γκολ παίρνει ψυχολογία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει και κούραση και μπορεί να θέλεις αλλά τα πόδια δυσκολεύουν. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Το επόμενο ματς είναι τελικός. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Πρέπει να προσέξουμε πίσω και να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ