ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ζαραδούκας τριετίας

Ζαραδούκας τριετίας
Ζαραδούκας

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια είναι κι επίσημα ο Γιάννης Ζαραδούκας. "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό", δήλωσε ο 27άχρονος άσος

"Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Αστέρα και συνεχίζει:

Ο Ζαραδούκας, που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Αστέρα, γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1985 στην Αθήνα και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με την εθνική ανδρών (Κροατία, Ισραήλ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Λεττονία) στην προκριματική φάση του EURO.

Ο Ζαραδούκας έχει αγωνιστεί ακόμα σε 188 αγώνες των εθνικών κατηγοριών με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ολυμπιακού Βόλου, του Πανσερραικού, του Εθνικού Πειραιώς, του Κορωπίου και του Μαρκό σκοράροντας μέχρι σήμερα πέντε φορές. Ο Ζαραδούκας θα φορέσει το Νο4 στον Αστέρα.

"Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό"

Ο 27άχρονος άσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της ΠΑΕ: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε μία ομάδα με φιλοδοξίες, όπως είναι ο Αστέρας και πιστεύω πώς μπορεί να κάνει φέτος μία καλή πορεία στο EUROPA LEAGUE και ακόμα καλύτερη πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς θα δώσω ότι καλύτερο και περισσότερο μπορώ στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ