ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς τρεις ο Αστέρας με τον ΠΑΣ

Χωρίς τρεις ο Αστέρας με τον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Οι Κουρμπέλης, Μπαντιμπαγκά και Κιτόκο έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνέχεια στις νίκες και στην πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν στον Αστέρα Τρίπολης στην αυλαία του δεύτερου γύρου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με την κατάκτηση τριών ακόμη βαθμών οι Αρκάδες θα εδραιωθούν στην 4η θέση και θα κοιτάξουν ακόμα ψηλότερα περιμένοντας ένα στραβοπάτημα από τους τρεις πρωτοπόρους.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μπαντιμπαγκά και Κιτόκο που είναι τραυματίες αλλά και τον Κουρμπέλη που είναι τιμωρημένος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.15).

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Τορμένα, Τιε Μπι, Ρόλε, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Πάρα και Μούκαμ".

Πρόταση από Αταλάντα

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ από την Αρκαδία έχει φτάσει πρόταση από την Αταλάντα για νεαρό Έλληνα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή αλλά η απάντηση των Αρκάδων ήταν αρνητική καθώς πιστεύουν στην αξία του και το ταλέντο του.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ιταλικού συλλόγου και αν θα επιμείνει για την περίπτωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ή όχι.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ