ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Γκόιαν στην Κέρκυρα

Χωρίς Γκόιαν στην Κέρκυρα

Με τις γνωστές απουσίες συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα της νέας χρονιάς κόντρα στην Κέρκυρα.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα τσουχτερό κρύο διεξήχθη την Δευτέρα το πρωί η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης. Ο Στάικος Βεργέτης είδε και πάλι τους Πάρα, Κιτόκο να κάνουν θεραπεία και τους Μπαντιμπανγκά, Τορμένα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τον τελευταίο να ανεβάζει ρυθμούς και να μετράει πλέον αντίστροφα.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης προβληματίζεται για τον αγώνα με την Κέρκυρα σχετικά με το ποιος θα καλύψει το κενό του Γκόιαν ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δεν έχουν συναντήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις μετά τα Χριστούγεννα, αφού μετά τη χθεσινή προπόνηση που έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση, σήμερα το κρύο ήταν τσουχτερό και ήταν αυτό που έκανε αισθητή την παρουσία του.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, μετά τις αρχικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο, περιελάμβανε πολλά παιχνίδια με την μπάλα.

Χωρίς Γκόιαν στην Κέρκυρα

Το μυαλό όλων στον Αστέρα είναι στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας χρονιάς, το προσεχές Σάββατο στην Κέρκυρα, όπου ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στον Ντορίν Γκόιαν που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Πάρα, Κιτόκο συνέχισαν τις θεραπείες τους, ενώ τα ατομικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι Μπαντιμπανγκά, Τορμένα, με τον δεύτερο να ανεβάζει ρυθμούς και να βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο επανένταξης.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί".

Χωρίς Γκόιαν στην Κέρκυρα
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ