ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χαμόγελα για το μέταλλο της ομάδας, αγωνία για Ουσέρο

Χαμόγελα για το μέταλλο της ομάδας, αγωνία για Ουσέρο
INTIME SPORTS

Τα μειονεκτήματα με τα οποία ταξίδεψε στα χαρτιά ο Αστέρας στην Κρήτη και οι πειστικές του απαντήσεις στο χορτάρι. Αγωνία ενόψει Ολυμπιακού για Ουσέρο που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Η αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν από αυτές που τεστάρεις το μέταλλό σου σαν ομάδα. Οι Αρκάδες μόλις τρία 24ώρα νωρίτερα είχαν αγωνιστεί στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν κόντρα στην Τότεναμ. Παρά την υπερπροσπάθεια, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν μια βαριά ήττα όπως μαρτυρά το 5-1.

Προσθέστε τα ταξίδια σε Λονδίνο, Τρίπολη, Ηράκλειο τα οποία τώρα μαθαίνει ο σύλλογος αλλά και τη ψυχολογία στα ύψη του ΟΦΗ μετά το διπλό της Λεωφόρου. Όλα τα παραπάνω ήταν στη θεωρεία μειονεκτήματα για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Στην πράξη όμως ο Αστέρας έδειξε τον χαρακτήρα του επικρατώντας με 3-2. Χαρακτήρα για τον οποίο στιγμή δεν αμφέβαλαν οι άνθρωποί του παρά το βαρύ σκορ στην Αγγλία. Στην υποδοχή μάλιστα της αποστολής από το Λονδίνο, όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο μόνο καλά λόγια είχαν για τους παίκτες.

Εκεί εκφράστηκε και η πίστη προς το πρόσωπο του Γιαννιώτα ενόψει Γεντί Κουλέ. "Εσύ θα το καθαρίσεις το ματς" ήταν η ατάκα που ακούστηκε, με τον νεαρό παίκτη να μετουσιώνει σε πράξη αυτά τα λόγια.

Αγωνία για τον (ανεβασμένο) Ουσέρο

Η αρχηγική εμφάνιση του Ουσέρο στο Λονδίνο είχε και συνέχεια. Ο Αργεντίνος είναι ένας εκ των εκτελεστών των πέναλτι του Αστέρα και δεν είχε καμία αμφιβολία όταν πήρε την μπάλα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για να το εκτελέσει. Ο ΧερόνιμοΜπαράλες, που εκτελεί και αυτός τα πέναλτι, δεν έκανε καμία κίνηση να το χτυπήσει, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον αρχηγό.

Τα δυσάρεστα ωστόσο ήρθαν λίγο αργότερα καθώς ο Ουσέρο αποχώρησε στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου με την Καλλονή στην Τρίπολη την Τετάρτη (29/10), ενώ είναι αμφίβολος και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (1/11).

Όσον αφορά τον αγώνα με τους Λέσβιους, ο Στάικος Βεργέτης αναμένεται να φρεσκάρει την 11άδα καθώς αυτό θα είναι το 4ο ματς μέσα σε 11 ημέρες για τον Αστέρα. Και ακολουθεί η πρόκληση της δεύτερης σερί νίκης στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης για το πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ