STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 2-3

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 2-3
Αστέρας πανηγυρική Γιαννιώτας Ουσέρο INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες παίρνοντας σπουδαίο διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 3-2. Θρίλερ στα τελευταία λεπτά με τους Κρητικούς να πιέζουν για την ισοφάριση.

Καταπληκτικό παιχνίδι στο "γεντί κουλέ" ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι του Ουσέρο, οι γηπεδούχοι ωστόσο ισοφάρισαν προσωρινά με γκολάρα Μιλιάζες.

Οι παίκτες του Στάικο Βεργέτη με δυο γρήγορα γκολ πήραν ξανά το προβάδισμα, όμως το ματς πήρε φωτιά στο 88' όταν ο ΟΦΗ μείωσε σε 3-2. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Μερκερνίδης (Μακεδονίας)

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Τριποτσέρης, Αντελέγε, Μιγιάζες, Φερνάντες, Μακρής, Ραζάκ (Απόνιο 72'), Μερεμπασβίλι, Τζορτζ, Πετρόπουλος (Σίσιτς 63').

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Μουνάφο, Μάσα, Ουσέρο (Κυριακόπουλος 46'), Μπαράλες, Ρόλε (Μπακασέτας 81'), Γιαννιώτας (Φερνάντες 63').

Γκολ: Ουσέρο (10' πέναλτι), Μάσα (58' σουτ), Τσοκάνης (κεφαλιά 62') -- Μιλιάζες (53' φάουλ), Μερεμπασβίλι (88' κεφαλιά)

Κάρτες: Μιλιάζες (κίτρινη 9'), Ραζάκ (κίτρινη 30'), Μάσα (κίτρινη 32'), Μουνάφο (κίτρινη 39'), Γιαννιώτας (κίτρινη 42'), Αντελέγε (κίτρινη 61'), Στάθης (κίτρινη 92').

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 2-3

Ανασκόπηση αγώνα

Γεμάτο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει περισσότερες και σημαντικότερες ευκαιρίες. Τα νεύρα δεν έλειψαν βέβαια και ουκ ο λίγες φορές είχαμε καθυστερήσεις λόγω πτώσεων, διαμαρτυριών και... τσαμπουκάδων.

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα μόλις στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γιαννιώτα. Ο νεαρός άσος πήρε μία κεφαλιά, με τον Λόρια να μην ανησυχεί. Η φάση που σημάδεψε το πρώτο μέρος ήρθα στο 9ο λεπτό. Ο Μιλιάζες έσπρωξε άτσαλα τον Γιαννιώτα και ο διαιτητής σωστά σφύριξε την παράβαση.

Ο Φερνάντο Ουσέρο (ο οποίος έβγαλε και την πάσα στον νεαρό άσο) δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα στο 10ο λεπτό.

Μπορούσε να καθαρίσει

Δέκα λεπτά αργότερα οι Αρκάδες έφτασαν μία ανάσα από το 0-2. Εκτέλεση κόρνερ, ο Λόρια έκανε άστοχη έξοδο και ο Τσοκάνης πήρε την κεφαλιά, με τον Αντελέγε να διώχνει πάνω στη γραμμή. Η μπάλα πήγε πάνω στον Ρόλε που έκανε νέο σουτ, με τη μπάλα να χτυπά στα σώματα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε άγρια μορφή, με το ένα σκληρό μαρκάρισμα να διαδέχεται το άλλο. Έτσι οι κάρτες δεν άργησαν να βγουν, ενώ υπήρξε ένταση και μεταξύ του Τζενάρο Γκατούζο με τον Γιαννιώτα. Το πρώτο μέρος πάντως είχε 1-2 καλές στιγμές για τον ΟΦΗ, όμως ο Κοσίτσκι δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Βροχή από γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνημα εντυπωσιακά. Αρχικά ο ΟΦΗ ισοφάρισε το παιχνίδι στο 55ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες. Πέντε λεπτά αργότερα οι Ακρίτες πήραν και πάλι το προβάδισμα μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας του ΟΦΗ.

Ο Αντελέγε έκανε την γκάφα, ο Ρόλε έγινε κάτοχος της μπάλας και πάσαρε ιδανικά στον Μάσα, που με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Λόρια. Η άμυνα του ΟΦΗ συνέχισε τις γκέλες και μόλις στο 62ο λεπτό ήρθε και τρίτο γκολ για τον Αστέρα. Ο Μουνάφο έκανε τη σέντρα και ο Τσοκάνης ολομόναχος μέσα στη μικρή περιοχή νίκησε τον Λόρια με κεφαλιά κάνοντας το 1-3.

Ο Αστέρας έφτασε κοντά και σε τέταρτο γκολ, όμως ο Λόρια έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα πόδι το πλασέ του Μάσα στο 87ο λεπτό. Ότι δεν έκαναν οι Αρκάδες, το κατάφερε ο ΟΦΗ ένα λεπτό αργότερα. Ο Στάθης έκανε τη σέντρα και ο Μερεμπασβίλι με κεφαλιά μείωσε σε 2-3.

Η φάση του αγώνα

Δυο φορές οι παίκτες του Αστέρα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο στην ίδια φάση. Ο Αντελέγε πάνω στη γραμμή και τα σώματα στη συνέχεια έσωσαν τους Κρητικούς.

Ο διαιτητής

Καλή παρουσία για τον Έλληνα ρέφερι. Υπήρξε μία ένταση στο παιχνίδι, αλλά κράτησε καλά. Στο πέναλτι σωστά έδωσε την παράβαση.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μουνάφο έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Κράτησε τη θέση του και μοίρασε έξυπνα τη μπάλα. Από κοντά και ο Μάσα.

Μας άρεσε

Το πάθος των δυο ομάδων. Δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο. Εκπληκτικός ο Μιλιάζες σε ένα ακόμα παιχνίδι. Αν ήταν πιο νέος θα απασχολούσε τους "μεγάλους".

Δεν μας άρεσε

Πολλά τα λάθη από τους αμυντικούς του ΟΦΗ. Σε τραγική μέρα Αντελέγε και Τριποτσέρης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ