ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Το ταξίδι... συνεχίζεται"

Βεργέτης: "Το ταξίδι... συνεχίζεται"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, κράτησε χαμηλούς τους τόνους μετά την πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε με 3-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Europa League με τον τεχνικό των "Αρκάδων", Στάικο Βεργέτη, να προβληματίζεται από την εμφάνιση αλλά να πανηγυρίζει για την ιστορικότητα της επιτυχίας.

"Είναι ιστορική στιγμή για το σύλλογο μας. Τα παιδιά του Αστέρα είχαν ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδια. Σήμερα υποφέραμε. Το ξέραμε και αμυνθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δόξα το Θεό τα καταφέραμε μια χαρά.

Όταν είσαι 8 χρόνια σε ένα σύλλογο, στον σύλλογο που ταΐζει τα παιδιά σου και τα όνειρά σου, όταν καταφέρνεις να γράψεις τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου αυτού, δεν μπορείς παρά να είσαι συγκινημένος. Στην Ευρώπη πρώτα ήρθαν οι δυσκολίες και μετά η αντίδραση. Σήμερα ήταν αντίστροφο αυτό που συνέβη.

Το ταξίδι συνεχίζεται αυξάνονται οι υποχρεώσεις, εμείς θέλουμε να το απολαύσουμε. Είναι δύσκολο το ξέρουμε, θα το παλέψουμε όμως"., δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης,

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ