ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Χάσαμε την ισορροπία μας μετά το 1-0"

Βεργέτης: "Χάσαμε την ισορροπία μας μετά το 1-0"

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, τονίζοντας ότι χάλασε την ισορροπία της. Τι θετικό κρατά από το παιχνίδι.

Το 1-0 της Σάλκε ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να γείρει το παιχνίδι προς το μέρος της. Εκεί στάθηκε και ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Αστέρα από τους "βασιλικούς μπλε" με 4-0.

Αποστολή στο Γκελζενκίρχεν: Θοδωρής Κουνάδης

Για το αν το 1-0 ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια: "Σίγουρα πιστεύω ότι το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν το καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Το γκολ μας επηρέασε, ο αντίπαλος ανέβασε τον ρυθμό του και κάπου χαθήκαμε εκείνη την στιγμή. Αν και είχαμε στην αρχή καλή οργάνωση ελέγχαμε τον αντίπαλο και σε μερικές περιπτώσεις προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά, μπήκε το γκολ και μας αποσυντόνισε. Πήγαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τα παιδιά και βγήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο."

Για το αν ήταν θέμα εμπειρίας ή κάτι άλλο η κατάρρευση μετά το 1-0: "Είναι θέμα ισορροπίας, η οποία χάθηκε όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος πήρε ψυχολογία κάπου ανέβασε στροφές και εμείς αντιστοίχως πέσαμε. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια πάνω σε έναν μεγάλο αντίπαλο και αυτό πρέπει να το δείτε και να το αξιολογήσετε".

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες του Αστέρα: "Γενικότερα οι απουσίες επηρεάζουν την χημεία μιας ομάδας. Όταν όμως έχεις 11 παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Αστέρα σημαίνει ότι είναι ανταγωνιστικοί και όλοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα όταν τους χρειαστεί".

Για τον υπάρχει κάτι θετικό που κρατά από το ματς: "Κρατάμε τις εμπειρίες, είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να αποκτούν εμπειρίες από τέτοιες αναμετρήσεις σε τόσο μεγάλο επίπεδο, έτσι ώστε να αποκτήσουν και καλό αγωνιστικό ρυθμό".

"Ανώτερη και μεγάλη ομάδα η Σάλκε"

Γιάννου: "Σίγουρα ήταν ανώτερη η Σάλκε στο παιχνίδι. Μέχρι το 28' νομίζω ότι δεν είχε γίνει φάση, όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Μετά το γκολ ανοιχθήκαμε και το πληρώσαμε. Για το πέναλτι δεν έχω άποψη αν ήταν".

Ζησόπουλος: "Μπήκαμε καλά, είχαμε καλή εικόνα μέχρι το πρώτο γκολ. Μετά χαθήκαμε στο γήπεδο για 15 λεπτά. Η Σάλκε είναι μία μεγάλη ομάδα, παίζει χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κρατάμε τις εμπειρίες. Διορθώνουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε καθώς με τις άλλες ομάδες είμαστε ισοδύναμοι. Με τον ΑΠΟΕΛ έχουμε δύο παιχνίδια και εκεί θα κριθούν όλα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ