ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο, τον θέλουμε δίπλα μας"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στάικος Βερηγέτης μετά τη νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΛ τόνισε ότι ακόμα δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την παραμονή η όχι καθώς σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Ο Αστέρας κέρδισε την ΑΕΛ με 4-1, έκανε ένα καθοριστικό βήμα για τη παραμονή του, και ο Στάικος Βεργέτης είχε κάθε λόγο μετά το τέλος του ματς να είναι χαρούμενος και ευδιάθετος.

Αυτό που δεν ήξερε να απαντήσει, όπως δήλωσε, ήταν αν η ομάδα του είχε σωθεί ήδη ή αν θέλει τρεις ακόμα βαθμούς. Ο έμπειρος τεχνικός αφού αφιέρωσε το τρίποντο στον κόσμο της Τρίπολης ζήτησε τη συμπαράσταση του και στο ματς της Κυριακής ώστε να δοθεί συνέχεια στην προσπάθεια της ομάδας.

Ο Βεργέτης δήλωσε:

"Στερηθήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια την ευκαιρία για να πάρουμε ένα τρίποντο, αυτό ήρθε σήμερα. Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον κόσμο της Τρίπολης και τον καλούμε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας".

Για το αν υπάρχει βαθμολογικό όριο σωτηρίας:
"Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν υπάρχει όριο, βλέπουμε αποτελέσματα που δεν μας δίνουν την σιγουριά να κάνουμε κάποια εκτίμηση. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πούμε κάτι γιατί και εγώ ο ίδιος δεν τα έχω βάλει κάτω για να υπολογίσω το όριο".

Για το ότι μετά το 1-3 η ομάδα έμεινε στο μισό γήπεδο και έδωσε περισσότερους χώρους στην Λάρισα.
"Όχι, δεν υπήρξε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα και δεν υπάρχει λόγος από το πρώτο ημίχρονο να οπισθοχωρήσει μία ομάδα. Απλά και στην Λιβαδειά και στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη μετά το 1-1 που κάναμε με τα Γιάννενα η ομάδα θεωρώ ότι έχει ένα ψυχολογικό ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό.

Έχουμε ήδη δώσει βάση και ψυχολογικά ίσως θέλει να διαφυλάξει τα κεκτημένα γι’ αυτό προέκυψε αυτό για άλλη μια φορά. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και να το διορθώσουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ